Det har varit mycket prat, kontroverser och at sam tillsammans sinnesfranvaro ifall hur Tinder faktiskt funkar

Det har varit mycket prat, kontroverser och at sam tillsammans sinnesfranvaro ifall hur Tinder faktiskt funkar

Att doma fran en Reddit-trad forsavitt Tinder verkar kopplingar mer sasom matt annu karleksmatchning. Darfor att parafrasera, a ar 1:a anslutningen och B befinner si 2:a Finns det e X emellan a samt B? Okej, detta befinner sig nago medveten overdrift. Skad om n amna blicka narmare villig Tinder-algoritmen kommer du att begripa att det finns mer matematik att pass an ni antagligen forvantar de.

Befinner sig det e schackspel?

Stav marklig ar darefter fick reportern Austin Carr insideratkomst samt forhandsgranska do hemliga betygen villig Tinder. Dessutom fick han ett definition, om annu diffus, forsavitt hurdan appen kopplar vid anvandare.

Vid den tiden anvande Tinder ELO-rating, som befinner si dito som beraknar schackspelares mening. I e notskal, ju ytterligare svep til hoger desto hogre mening tillat n, skada appen tog likasa respekt mo anvandarna som svepte de mo hoger. I sin svang blev mannisko med en liknande mangd hogersvep samt intressen anslutna.

Later spartanskt, eller hurdan? Skada enligt Tinder befinner sig ELO-betyget gardagens nyheter och det nya sattet saso astadkommer kopplingar anvander betydligt ytterligar variabler. Det ager ocksa forekommit nago del spekulationer forsavit att forsavitt en sasom Tinder sager existera lockande modera swipar din imag odla tillat du nago kopiost hogre poang.

Hurda sasom helst, den fundamental principen for gemensamma anslutningar befinner si ann kanske okomplicerad. Fortsatt studera for att fa veta mer.

Vanliga anslutningar disambiguerade

Vanliga kopplingar ar nago roll sasom later dig fastsla ifall du samt din tavling inneha dito Facebook-van. Detta befinner sig ocksa kant som 1:a gradens koppling och i teorin kan vem sasom helst gallande Tinder hava nago alternativt manga vanliga anslutningar.

Givetvis, ju ytterligare vanner du age gallande Facebook, desto storre befinner si chanserna forut gemensamma kontakter. Skad baksida av underben befinner sig syftet med vanliga anslutningar? I allmanhet later do dig fordroja do goka graderna itu ma anslutningen sasom nago konversationsstartare.

Vilka befinner si 2: a gradens anslutningar?

Aven fas 2:a gradens kvantifierare faller dessa fortfarande i kategorin vanliga anslutningar. Och omigen, det utspelar forsavitt dej samt din tavling kungen Tinder. 2:a gradens forbindelse erhalla nar n och din Tinder-match ager tvenne separata kompisar sasom ar Facebook-vanner tillsamman varandra.

Darfor at underlatta foremal ytterligare anvander Tinder den sociala grafen och sociala medier darfor att beratta hurda vidstrackt ni befinner sig separera e. Samt bundenhet pa din matchning kan ni hava bade 1:a sam 2:a gradens gemensamma anslutningar, blott nago itu do tva, alternativ ingen alls.

Var bor Common Connections?

Nar n sveper till vanster och hoger kungen Tinder dyker alltemellanat op nago futtig gruppikon mirakel anvandarens profilbild. Tryck gallande den ikonen och du kommer att vet se dina 1:a och 2:a graders anslutningar pa Facebook.

Saken da narvarand funktionen funkar fasten till bagg hall och din framtoning visas likasa som nago vanlig koppling till andra konsument. Somlig folk kanner sig fast an ick bekvama med att visas i vanliga anslutningslistor sam det ar foljaktligen de valjer att inaktivera funktionen.

Forsavit du inte vill att dina Facebook-vanner skal kika dig i appen tvungen ni inaktivera Tinder Social. Flanera till Tinder-installningar, navigera till ”Visa mej kungen Tinder Social” och belastning villig knappen jamte alternativet darfor at releger det.

Praktiska Facebook-granser

Ni bor kunna att utan Tinder sallskaplig minimerar ni chanserna att bliva inbjuden kungen en dejt lokalt. Odl istallet darfor at andra inaktivera funktionen kan n satta markli begransningar kungen Facebook-sidan.

Klicka villig saken da lilla triangeln i det overst hogra hornet, valj Installningar fran rullgardinsmenyn sam klicka sedan gallande Appar och webbplatser.

Valj Tinder samt andra appsynlighet at Only Me. Gallande odl fason kommer dina Facebook-vanner samt vanner alternativ dina vanner icke att veta betrakta att du ar gallande Tinder.

Hurs skall ni begagna Tinder utan Facebook?

Vanliga kontakter ar ett snygg roll som befinner sig utformad darfor att bringa personer narmare varandra, men det finns likasa nagra brist. Baksida av underben skulle n exempelvi revider n sag att nagon vans akta halft vart livlig i appen? Saken dar basta gissningen befinner si att ni skulle meddela for din van.

Och darpa kan du snav gallande profiler itu dina slaktingar, professorer, kusiner, chefer, etc. odla darfor at forskona de besvaret alternativ mo och med pinsamt kan det existera suveran att reducera synligheten mo viss fraktion.

Happy Dating

Utover Facebook ansluter Tinder ocksa till ditt Instagram-konto. Rimli matchningar tillats forhandsgranska de senaste 35 bilderna ni lagt opp. Dartill kan de ga bums mot din Instagram-profil samt iaktt det hela, ehur det fortfarande ick finns nagon enhetlig anslutningsfunktion for Instagram.