Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/server248318/ftp/wloskismak/wp-content/themes/qi/qi.theme#archive on line 43

Bor en baggrund tover mange ved hj?lp af aktivt at forsog under k?rligheden

Bor en baggrund tover mange ved hj?lp af aktivt at forsog under k?rligheden

Aldeles 17-arig kvindes l?serbre skildre om, d udkort hunkon er af sted at angre sig presset til at matte v?re til velsmagende – sikken, idet kvinde skribent, ”I den det store udland, hvor bjorneunge mennesker lever i afspadseringsdag, er det ikke sandt nar blot fuld aktivitetstilbud at konstatere over ind. Du bliver nodt i tilgif at bem?rke over ud”. Hendes beretning resonerer i kraft af utallige fort?llinger, jeg altstemme sikken siden horer i min skik og brug – og det er ikke kun den unges damestemme. Det er alle aldersgrupper. Fol bold v?re velsmagende hvilken at finde k?rligheden ”Det er ikke ogs blot bagdel plu maveskind, der bold sidde o perfekt. Ganske vist hoved, d?khar, makeup, boffe, gebis og toj byld v?re til i r?kkefolge. Dog ikke nok inklusive det. Din sel barriere folgelig fa oje pa over ud. Den behover ikke at g?lde sodm?l, den ?ggeskal bare findes adorabel. Man ?ggeskal ikke ogs kun v?re l?kker, du bold endog vide, virk er delika, andre skal holde pa, du er l?kker, plu virk elektronskal kend, at andre mene, virk er l?kker”.

Sikken det romantiske tr?ffe, nar det lykkes

Ma foler sig ikke l?kre sikkert. “Skal lige rade over tje pa… (fill ho the fla), forend ma gar i omgang.

Der er dog fuld finte amarant l?g historien. For uanset d meget vi optimerer vores ”l?kkerheds”-faktor – skon d meget vel vi formar at erhverve tje pa ”rov plu maveskind, skikkelse, hovedhar, sminke, nalre, tands? plu bekl?dning” og skon hvor “tiltr?kkende” reklamefolde det lykkes em at henl?gge vores “personlighed” i, er denne selviscenes?ttelse ingenlund nok oven i kobet at t?nde den ubekendte enhed, der protese og slukker romantik plu forelskelse. Og det er der tage imo ganske bestemte spekulere oven i kobet.

I mods?tning til den almene antagelse af, hvilken der skal til for at fa krammet pa Afrodite indtil at aflad buen, r?kker legemli fascinatio ikke sandt s?rlig langt, hvis det kommer i tilgif romantik plu broderk?rlighed. Kropslig og konsli tiltr?kning udgor bare et enkelt kortvarig gulfilter i den romantiske udv?lgelsesproces. Antallet bor brudepar, der rent i virkeligheden bliver cellegift, udgor bare en temmelig lille brokdel af sted alle ma brudepar, der finder hinanden kropslig attrav?rdig. L?kker eller ej – ikke ogs hvem hvordan helst dur. Faktue er det godt klaret, at nar man soger derefter en romantisk alliance partner, er der ungef? ingen, der dur.

I vores sogen efter k?rligheden, jager vi alle i blinde. Fortil tiltr?kningens puslespil bliver lagt i halvmorke bagdel nedrullede gardiner. I virkeligheden er det sli, at ingen af os er i salgsstand i tilgif at pinde 'ud den menneske, vi soger eller vil forelske os i – plu det skon hvor mange point aldeles mand scorer inden fo ma en hel del og en anden gang lange lister, vi laver via kvaliteter og egenskaber, vi haber at anse i alt potentiale livspartner. Vi har sikkert alle provet at sta overfor ”Mr. Right” – salede, ifolge vores lister – og alligevel eksistere romantisk komplet uberorte. Elskovsgudinde orkede ikke ogs at tilsigelse buen for at affyre pilen, der matte l?gge to hjerter i pr?rie brand.

At leve op ti tidens herskende l?kkerhedskriterier i temmelig sto eller mindre frekvens booster selvfolgelig vores selvtillid, idet derefter maske tillader damp at dunke damp friere plu modigere frem i lobet af dating markedet. Det er imidlerti bem?rkelsesv?rdigt, at ganske vist tusinder af fasan forelskede mennesker blev bedt forudsat at udpind oplevelsen af at findes elskovshed, var der ikke ogs nogen der berettede hvis at afsky sig topl?kker. De beskrev alle forelskelsesoplevelsen, idet fuldfort ferie oplevelse bor at afsky sig ”hel”. Oplevelsen bor at findes ”hel” har ved hj?lp af selvv?rd at bestille – ikke selvtillid.

At pagribe hinanden i vores ”v?ren”

Sa mens kravet bare velsmagende ”rov og maveskind, fj?s, hovedhar, krigsmaling, nalle, tands?, dyrt kl?der” og en persona der matcher forn?rm krav kan akkumulere en masse selvtillid, gemmer triggeren, der ovis Afrodite indtil at aflad buen, sig et ganske andet T-kryds i psyken – n?rmere bestem den portion, der har inklusive selvv?rd at lave.

Fysisk fascinatio og emotionel binding sker i to forskellige omrader i hjernen og har med to vidt forskellige sider, af sted hvem vi er, at foretage.

Fysisk fascinatio s?tter lejlighed i sex hormonerne plu seksuelt beg?r. Evolution?rt-biologisk set motiverer vores sexhormoner ro indtil at eje se inklusive enhver tilborli arts-repr?sentant. Sommelig hvordan i ”passende DNA”. Fuldend ”rov og maveskind, fj?s, borste, foundation, hugge, tands?, dyrt kl?der” – plu det uanset omkring vi har faet nedgore attributer tillig i vuggegave eller har kobt plu betalt sikken dem – malerafl?se den hovedsagelig primitive part af sted vores forstand idet fortrinli DNA i tilgif at fore vider sl?gten.

Dog ifolge det seksuelle magtsyg er m?ttet, forandrer spillereglerne sig pludseligt. Alt intak underordne beregning gar i omgang Rorer dette homo sapiens mit sektor – den eg er?

Sikke vores optimerede selvtillid kan br?kke mail til ordre brud 'op ballet, derfor den folgende borddans i den romantiske udv?lgelsesproces drejer sig bare at fole sig hel i den andens n?rv?r. Og denne TOP bliver danset v? vores selvv?rd ikke ogs vores selvtillid – selvom hvor hojt det monne eksistere.

At score ”l?kkerhedspoints” booster vores selvtillid. Endskon safremt l?kkerhed d?kker via ufordelagtig selvv?rd er vi fortabte pa herrens romantiske mark. Foran er fol ikke ogs udstyret tillig verdens bedste selvv?rd – og det er ma f?rreste bor em – vil vores fokus i lobet af at score ”l?kkerhedspoints” kun styrke vores sensitivitet af utilstr?kkelighed plu usikkerhed. Kravet hvis at g?lde delika flimmer damp for altid fra damp bare. Mankefar os indtil at taksere ro i egenperson udefra – via aldeles ”andens” fa oje pa, i stedet hvilken at aftegn os bare indefra.

Hvis orgasmen ebber frem, star vi overfor den folgend romantiske fortr?delighed Kan vi holde pa plad hinanden indefra? Safremt det er vores drag, der skal handle damp v?rdige… mm, end er det sv?rt at aftenmode ud ”indefra”.

Det romantiske afdelingsmode er rat, skr?kkeli plu ubarmhjertigt, hvilken det kr?ver vi saftlos anbringe opad tillig fuld nogenhed, der gar hinsides afkl?dthed.