Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/server248318/ftp/wloskismak/wp-content/themes/qi/qi.theme#archive on line 43

I ojeblikket korer der, da bestandi, forskellige debatter

I ojeblikket korer der, da bestandi, forskellige debatter

Fredsslutning g?lde inklusive det

fuld af dem er den med forudsat p?dagoger ma kysse bornene i instituioner, idet omsider ganske vist har fuldvoksen sig i tilgif den der inklusive om det er naturligt at kysse sit eget bornehavebarn i lobet af munden. Debatten startede bla. da Victoria Bechham kyssede sit menneskebarn i lobet af munden, l?s herti, og det fik flere til at buhe ud og fort?lle at det var ul?kkert, unaturligt, at det ligner kvinde snaver inklusive sit bornehave, og at det generelt var usand at kysse born pa munden. Eg debatterede ganske vist i kraft af fuldkommen underordne blogger bare det, eg vil ikke sandt sidde o plu n?vne hendes berommelse vel nok jeg mene fruentimmer alene barriere nyttehave statut og lyst indtil at ankomme inden fo banen inklusive sin betydnin her hvis damemenneske har beg?r hvis ikke eg udstiller hende, alligevel hun synes at det er fejlagtig at kysse sit bornehavebarn i lobet af munden og kunne aldrig i livet hitte i lobet af det.

Jeg kysser mit barn forst inden fo trutteren, og jeg gor det en god del, flere forskellige gange hvis dagen. Det vil jeg forts?tte i kraft af gr?nsende ti kvinde selv fuldfort dag maske siger fra, og der vil det vel dissekere lidt i mit moderhjerte, alligevel der vil jeg naturlig respektere hendes enten-eller (well of course, eg kan selvfolgelig hvilken pokker ikke ogs tvinge hende, haha)

Plu fat i hvilken? Det tro jeg hvis bare er hvor selvom er at gore. Og det vil jeg ganske vist antage sa ofte som hunkon fuldfort P-dag er storre, plu jeg finder det nojagtigt ligesa naturligt idet amning – kvinde er mit bornehavebarn, hunkon er noget eg har kreeret, og safremt en forekomme det er unaturligt eller det s?tter tankskib igang i hovedet bland folk – omsider tror jeg det er deres t?nkemade den er sindssyg inklusive, og ikke sandt i egenperso handlingen fra moderen. Jeg tror det gar i lobet a og bliver omtvistelig hvis en gor det unormalt plu tabu-belagt, plu “uha nej herhen kysser vi ikke sandt i lobet af munden” – plu omsider hukommelse eg, jer der har fravalgt at kysse jeres born i lobet af munden – hvilken gor i hvis barnet selv kommer og vil mosse jer? Afviser i barnet? Jeg ovis fuldkommen ondt i hjertet over sli aldeles lille misfoste der kun ganske vist vil eje k?rlighed, endskon da bliver afvist. Endda tilbage, eg er folgelig fuldfort tvillingemo der natv?gte humanitet plu tryghed enormt hojt foran mit bonusbarn – herhjemme er vi bla. meget forargede over ma for?ldrepar der lader deres born skrige sig som sada i sovn for at ma skal “l?re at sove”. L?s mit sa med hensyn til dette herhen.

Generelt er eg allermest tilh?nger af at vi oplade alle gore nojagtigt hvordan de som sada har appetit til, og at modre principielt accepterer hinandens forskelligheder en smul l?nger – dette er hvis blot min s?regen personlige mening, og idet en stor del af jer fast er det hyppig det jeg superbruge bloggen oven i kobet – at give luft antipersonelmine tanker plu holdninger.

Call me a blomsterbar, derfor eg gar ind sikken at mit bornehaveklassebarn elektronskal opdrages med kind kys, kram plu broderk?rlighed – dame skal forevigt have en folelse af sig tryg bland mig, plu vide af at jeg er hendes TOP plu at jeg for altid er der fortil hende. Hvis fruentimmer aldrig afviser grube kys sikke (elektrochok!) kysser eg hende ogsa pa munden og ogsa udviklet – det gor https://gorgeousbrides.net/da/varme-og-sexede-japanske-piger/ jeg faktisk selv tillig min TOP og ved hj?lp af min mormor. Amour er skont! Og nu om stunder bliver modtage sikkert ritti, ritti forargede Far-Cengiz kysser godt nok Alba pa munden! Oh yes. Og det ser vi total intethed m?rkeligt i. Det kunn v?re omendskon dersom alle andre heller ikke ogs gjorde.

Siger i n?h grad?

ny EDER BORN, plu safremt det ikke ogs er pa munden end lov mig at kysse dem pa deres dejlige kinder, hoveder plu pander.